Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. július 26. 17:30

Fekete-fehér ősz a nyárban: itt a szegedi Fetish Section első videoklipje!

Képgaléria
A klipet a Facebookra posztoló énekes, Búsi Dávid (vagy ahogy a fél város ismeri: Dudva) ígérete szerint hamarosan érkezik az egész lemez is.

Hirdetés

A hangzás masszívan a nyolcvanas éveket idézi, a szöveg magyar, az együttes tagjai még Petkovits Tamás, Nagy Ármin és Szabó Csaba Csubi, mind szegediek, ahogy a klipet is a városban készítették, és a szegedi Ács Péter rendezte. A dalt az ugyancsak szegedi dalszerző-basszgitáros Ács Oszkár keverte, aki főként az Amber Smith-ből, a szupergrupp The Twistből, és más indie együttesekből lehet ismerős, a mastering pedig a (meglepetés következik!) szegedi Török Dénes munkája a (nem fogja elhinni!) szegedi Artur zenekarból. 

Szóval annyira szegedi az egész, amennyire csak lehet, mínusz napfény, ugye.

A Fetish Section fele, Dávid és Csubi egyébként az egykori Hiteljugendből lehet ismerős azoknak, akik képben vannak a szegedi alternatív zenei életben, és emlékeznek a város elmúlt 15 évének egyik legjobb, sajnos csak egylemezes, a gazdasági válság ihlette szintipunkot játszó zenekarára, aminek a zenéjében egyébként a nyolcvanas évek hangzása szintén nagyon erősen visszaköszönt már.

És egy mini kulisszatitok: a klipben szereplő lány, Letti, az énekes barátnője, így a rajongói levelekkel csak óvatosan mindkét fél irányába!

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fetish Section pop rock szintipop videoklip
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés