Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. július 26. 10:08 Forrás: police.hu

Fotó készült a pénztárcatolvajról. Felismeri?

Képgaléria
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy szegedi vendéglátóhelyről pénztárcát lopott el, melyben személyes iratok és bankkártya is volt. A készült kép nem túl jó, de a férfi talán felismerhető.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2018. július 13 -án 23 óra 35 perc és 23 óra 55 perc között, a Kárász utcán levő egyik gyorsétteremből tulajdonította el a sértett pénztárcáját, benne személyes irataival, bankkártyáival és készpénzével. A bankkártyával nem sokkal később egy dohányboltban vásárolt is. Egy biztonsági kamera azonban felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: lopás rendőrség Szegedi Rendőrkapitányság tolvaj
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés