Ziccer 2018. július 26. 09:54

Új elnöke van Szeged egyik legeredményesebb sportklubjának

Új elnök irányítja az NKM Szeged Vízisport Egyesület munkáját.  Dervarics Attila 2018. július 24-től Szentkereszty Ákosnak, az NKM Áramszolgáltató Zrt. jogi és szabályozási igazgatójának adta át az SZVE elnöki tisztségét.

Hirdetés

Szentkereszty Ákos 2017. május 22. napjától tagja az SZVE elnökségének. A klub elnökeként célja az eddigi fejlődő út folytatása, az eredmények tovább javítása, és az eredmények eléréséhez szükséges stabil gazdálkodási háttér biztosítása, valamint a szakma ösztönzése.

Dervarics Attila, a DÉMÁSZ Zrt. akkori vezérigazgatójaként 2005-ben lett az egyesület elnöke. A sportvezető jól kamatoztatta vállalatirányítási gyakorlatát a klub szervezeti, gazdálkodási és szakmai munkájában, a Szegedi Vízisport Egyesület új lendületet kapott. A klub az elmúlt másfél évtizedben gazdaságilag stabilan működött és évről évre szállította a szebbnél szebb eredményeket. Elnöki szerepvállalása alatt volt a legsikeresebb és legeredményesebb a Szegedi Vízisport Egyesület.

Az elmúlt 13 esztendőben három olimpiáról összesen 5 érmet (2 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérmet), míg a felnőtt világbajnokságokról 35 arany-, 17 ezüst-, és 9 bronzérmet hoztak haza a szegedi versenyzők, a különböző korosztályos világversenyeken pedig mindig nyertek érmet a klub tehetségei.

Dervarics Attila elnökségi tagként változatlanul segíti az egyesületi munkát.

Az egyesület jövője is biztosított, hiszen az NKM Áramszolgáltató Zrt. szerepvállalásával továbbra is minden feltétel adott ahhoz, hogy az NKM SZEGED VE hazánk egyik legsikeresebb klubja maradjon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kajak-kenu NKM Szeged VE