Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. július 24. 11:04

Belvárosi Mozi: A Keringőkirály idén a szerelemről zenél

A világhírű Keringőkirály, André Rieu ez évi maastrichti koncertjét láthatják, hallhatják a szegediek július 29-én, vasárnap délután 4 órától műholdas közvetítésen keresztül a Belvárosi moziban. Az idei koncert témája a szerelem.

Hirdetés

Az idei koncert címe: Amore – A szerelem dícsérete.

A több mint 40 millió eladott albumot és DVD-t, számos nagy sikerű világturnét és budapesti koncertet maga mögött tudó, sokak által a „Keringők királyának” is nevezett André Rieu minden év júliusában nagyszabású koncertet ad szülővárosában, a középkori emlékeket őrző Maastrichtban.

A koncerten állandó zenekara, a 60 tagú Johann Strauss Orchestra mellett nemzetközi sztárvendégek, szoprán és tenor énekesek is közreműködnek, Rieu pedig igazi hangszer-ritkaságon, egy 1732-es Stradivari-hegedűn játszik.

A legnépszerűbb keringő klasszikusokból, opera- és operett áriákból, musical- és filmzene betétdalokból, pop- és világzenei feldolgozásokból összeállított közel három órás műsort műholdas közvetítéssel juttatják el a vetítővásznakra.

A világszerte mozikban is közvetített maastrichti koncert minden évben hatalmas esemény, ahol szólisták, meglepetésvendégek és látványos színpadi elemek varázsolják el az esténként 7 és fél ezer fős közönséget.

Az előadás érzelemdús muzsikája és humora minden korosztály számára remek szórakozási lehetőséget kínál. Akik nem tudnak idén elutazni Maastrichtba André Rieu koncertjére, a mozik kényelméből nézhetik meg az előadást.

Fotó: www.andrerieu.com

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: André Rieu Belvárosi Mozi maastrichti koncert
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés