Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2018. július 22. 19:24

Inkább maradt volna a számláló... Így még cikibb a felcsúti turul

Hamarosan, hamarosan, hamarosan – a lényeges menüpontoknál mindenhol ez olvasható. És közben olyan kamu győzelmi mondatok, hogy még Szöllősi György is kihúzná magát. Bár lehet, ő írta... De már csak két hétig lesz ez, utána (tényleg) beindulnak!

Hirdetés

Több mint egy napos késéssel, de csak elindult a nemzeti sportruházat* honlapja. De minek:

  • mezt rendelni nem lehet,
  • melegítőt rendelni nem lehet,
  • az elég menőnek tűnő meztervező nem működik.

Viszont csodás mondatokat lehet olvasni:

„Urald a pályát! Viseld magadon sporttörténelmünk legendás küzdelmeinek hagyományait! A 2Rule sportfelszereléssé formálja hagyományszeretetünket és a magyar sport erejét!

Sportfelszereléseinket erősnek és tartósnak terveztük! Azt szeretnénk, hogy amikor hordod, akkor megvédjen és meghatározzon a pályán! A 2Rule kitart a legvégsőkig, pont ugyanúgy, ahogyan Te!

2Rule által fejlesztett 2RCool technológiának köszönhetően ruháink a bőröddel együtt lélegeznek. A levegő két irányban áramlik, így friss maradhatsz a legnagyobb terhelés alatt is.”

Ellenben!

Két hetet még kell várni a valódi indulásra, hétfőhöz képest, akkor viszont olyan bolt nyílik Budapesten a Váci út 80-ban, hogy mindenki odatolódik majd! Ezt attól a láthatóan megilletődött hölgytől tudtam meg, aki fölvette az ügyfélszolgálat alatt található telefonszámot. Kérdeztem, hogyan lehet majd rendelni, azt mondta, érdemes személyesen is felkeresni a boltot, tájékozódni az árakról, a lehetőségekről. Majd megjegyezte, nagyon nehéz a dolguk az ellenzéki média keltette hisztériában.

Váci út 80. Igazságtalan a Google 2011-es utcaképe, ide Fintáék azóta fölhúztak egy príma épületet, lásd a következő képet

Közben továbbra is értetlenkedem amiatt, hogy Dárdai Pál ehhez a nevét adta.

A Promenade Garden, tervrajzon. Projekt típusa: vegyes típusú fejlesztés; megvalósítás éve: 2018; terület: 25 ezer négyzetméter, 5 emelet; környezettudatos tanúsítványok: LEED Gold, BREEAM Very Good. A DVM Group az egész fejlesztésmenedzsmentért felel, többek közt a tervezési, projektmenedzsment és generálkivitelezési munkákért (forrás: DVM Group)

Ja és még valami, ha már tettem egy csillagot, volt nekünk nemzeti sportmárkánk, kettő is:

  • Tisza cipő
  • és Senior.

Igaz, már egyik sem a sportra koncentrál, de azoknak legalább valóban van sporttörténelmük.

Szőr mentén kapcsolódik: a harmadik madaras csapat, a Diósgyőr is kikapott a hétvégén: FTC–DVTK 4–1.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: 2rule Dárdai Pál Mészáros Lőrinc Diósgyőr Ferencváros foci labdarúgás OTP Bank Liga
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés