Kék hírek 2018. július 22. 11:33

Kerékpáros miatt sérült meg egy másik kerékpáros

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki balesetet okozott Szeged belterületén.

Hirdetés
Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A sértett kerékpárral közlekedett július 6-án 21 óra 30 perckor Szegeden, a Dorozsmai út 1. szám előtti kerékpárúton. Ekkor két, szemből, a menetirány szerinti bal oldalon érkező biciklis miatt hirtelen jobbra kormányozta kétkerekűjét, majd egy úthibára hajtott, elesett és súlyos sérülést szenvedett. 

Az ismeretlen kerékpáros és a mellette közlekedő 10 év körüli fiú megálltak, segítséget nyújtottak a sértettnek, majd elhagyták a helyszínt.   

A baleset feltételezett okozója egy 45 év körüli, szemüveges férfi, aki 170-180 centiméter magas, normál testalkatú, fekete pólót, barna vagy szürke rövidnadrágot viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a férfi, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset kerékpáros rendőrség szemtanú