Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Tart a roham, most hétvégén is torlódás várható a röszkei és a csanádpalotai határátkelőknél
Szegeden 2018. július 19. 09:12

Tart a roham, most hétvégén is torlódás várható a röszkei és a csanádpalotai határátkelőknél

Torlódás várható a következő napokban a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, elsősorban Röszkén és Csanádpalotán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Hirdetés

Szabó Szilvia közölte, az előző hétvégén az átkelőket több mint 342 ezer utazó használta.

A francia, az osztrák és a német tartományok többségében a szabadságolási időszak elkezdődött, ezért a hazainduló főként román, bolgár, szerb, koszovói és albán vendégmunkások, valamint a tengerpartra tartó turisták miatt a kilépő irányban kell torlódásra számítani - ismertette.

Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű Tompa, Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerülni. Utóbbi két átkelő naponta 7 és 19 óra között vehető igénybe. Hosszított nyitvatartással, 7 és 22 óra között várja az utazókat a röszkei közúti átkelőhely július 31-éig. Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a folyamatosan üzemelő kiszombori vagy battonyai határátkelőt is.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a  rendőrség weboldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével is lehet tájékozódni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: határátkelő torlódás vendégmunkás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés