Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. július 18. 12:55

Mégsem lesz teljes útzár a Nagykörúton

A Nagykörút Kossuth Lajos és Kálvária sugárút közötti szakaszán június eleje óta zajlanak útfelújítási munkák. A felújításokhoz kapcsolódóan számos forgalmi rend változás lépett életbe. Július 23-ától ugyanakkor az előzetes tervekhez képest a bevásárlóközponthoz közeli szakaszon, a Kálvária sugárút irányában nem lesz érvényben teljes útzár, így egy-egy sávon haladhat majd a forgalom.

Hirdetés

Az útfelújítási munkák újabb ütemében nem közlekedhetnek majd az autósok július 23-ától előreláthatólag szeptember végéig a Nagykörút–Kossuth Lajos sugárút csomópont és a Nagykörút–Gutenberg utca–Bakay utca csomópont között. A lezárt munkaterületre az építési forgalmon kívül csak a lakó és áruszállító célforgalom, illetve a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.

A Nagykörút–Rigó utca–Gogol utca csomópont és a Kálvária sugárút között az útfelújítás időszakában irányonként ugyanakkor egy-egy forgalmi sávot biztosítanak a közlekedők számára, ezen a szakaszon az áthaladás folyamatos lesz majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a weboldalukon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: nagykörút útfelújítás Magyar Közút
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés