Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. július 17. 09:27

Újkori mese: ez követte, ez meglopta, a rendőrök meg jól elkapták

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy szegedi férfival szemben, aki ellopta egy idős nő táskáját. A férfit a helyi körzeti megbízottak öt órán belül azonosították, elfogták és előállították.

Hirdetés

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. július 14-én 11 óra körül figyelt fel a belvárosban sétáló idős asszonyra, akit követni kezdett, majd szóba elegyedett vele. A nő vállán egy hátizsákot viselt. Amikor az otthonához ért, a férfi a társasház emeleti lakásához is követte a sértettet, majd egy óvatlan pillanatban levette annak válláról a táskát és elfutott vele.

A bejelentéstől számított öt órán belül a helyi körzeti megbízottak azonosították, majd elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. Az otthonában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták a táskával együtt ellopott készpénzt, és a gyanúsított megmutatta, hogy hol dobta el a hátizsákot a sértett irataival együtt.

A 36 éves helybeli férfi a cselekmény elkövetését elismerte. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: elfogás lopás rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés