Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. július 9. 12:52 Forrás: Szegedi Tükör

Köszöntötték a 90 éves Nagy Lászlónét

Mészáros Tamás, Tarján önkormányzati képviselője a város nevében köszöntötte Nagy Lászlóné Marikát a 90. születésnapján.

Hirdetés

Nagy Lászlóné Visnyei Mária 1928. június 27-én született Ószentivánon, a mai Tiszaszigeten. Ketten voltak testvérek, szülei földműveléssel foglalkoztak. Tizennyolc éves korában ment férjhez, házasságkötésük után Szegedre költöztek a férjével. Aktív éveiben az I. kerületi tanácsnál dolgozott. Munkáját lelkiismeretesen végezte. A tanácstól vonult nyugdíjba.

Marika a mindennapokban televíziót néz, újságot olvas, figyelemmel kíséri a világban történt eseményeket, és jó időben szívesen sétálgat a lakóhelyén. Szeret a városrész piacára járni, mindennap főz. Tésztát gyúr, tarhonyát készít, befőttet rak el. Marika néni mindig figyelt a körülötte lévő emberekre, most is jó kapcsolatban van az őt körülvevőkkel.

Az ünnepeltnek két gyermeke született, két unokája van, és két dédunokával is büszkélkedhet. A mindennapokban lánya és családja segíti.

Az önkormányzat nevében Botka László polgármester jókívánságait Mészáros Tamás, Tarján önkormányzati képviselője adta át, a miniszterelnök nevében a humán közszolgáltatási iroda munkatársa köszöntötte Marikát a 90. születésnapján.

Farkas Katalin

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mészáros Tamás Nagy Lászlóné Visnyei Mária szépkorú születésnap
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés