Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. július 5. 11:25

Átadta a TeleKamra Program első adományait az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány

Mint arról már korábban beszámoltunk újabb jótékonysági programot indított az éhező szegedi gyerekeket támogató Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány.

Hirdetés

A szervezet a naponta kiosztott több mint 50 adag ebéd mellett más módon is segítene a rászoruló fiatalokon és családjukon. Ezért minden hónapban mintegy 50 ezer forintot fordítanak majd arra, hogy három családhoz juttasson tartós élelmiszerekből álló csomag.

A TeleKamra Program első adományait már át is adták Szegeden. A programban először támogatáshoz jutó három család 2018. július 2-án vehette át az adományokat, így ők már hétvégén is tudnak élelmet biztosítani gyermekeiknek. A családok összesen hat fiatalt nevelnek.

A támogatásként átadott csomagokba olyan élelmiszerek kerültek, amelyeket hosszú időn keresztül, jól beosztva használhatnak fel a kedvezményezettek. Ők egy támogatási ciklusban két hónapra kapnak támogatást.

A pakkokba került például liszt, rizs, tésztafélék, cukor, konzerv, valamint némi édesség. Bár utóbbiak nem létfontosságúak, de az Egy Ebéd Egy Esély szeretné megadni a gyerekeknek azt az örömet, amelyről a hétköznapokon a legtöbb esetben le kell mondaniuk. A csomagok összeállításakor az alapítvány igyekezett minél több olyan szponzorvállalkozást bevonni, akik kedvezményes áron biztosították az élelmiszereket, hogy a támogatási keretből minél nagyobb és színesebb tartalmú pakkot lehessen összeállítani.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés