Hirdetés
Szegeden 2018. június 15. 19:38

Kész, vége: bezárt az Anyám tyúkjai!

A tulajdonosok – a Szegeden ismert vendéglátós dinasztia, a Veres család két tagja – az étterem Facebook-oldalán jelentették be: végleg bezárt az Anyám tyúkjai.
Hirdetés

Levelüket változtatás nélkül közöljük. A Széchenyi téri „étteremépület” újra üresen áll

Kedves Vendégeink, Barátaink!

Sajnálattal kell értesítenünk benneteket, hogy vendéglőnk végleg bezárt!

Múlt héten, pénteken volt a második szülinapunk, de már nem volt mit ünnepelni...

Az utóbbi fél évben fontolgattuk a bezárást, de most vasárnap teljesen világossá vált, hogy a munkaerő kínálat területén tapasztalt negatív változások nem fognak egyhamar javulni. Képtelenség olyan megbízható, lojális, szakmailag felkészült szakembereket találni, akikre a mi koncepciónkat lehetne alapozni.

Tudjátok! Mi nem akartunk használni bolti, előre elkészített, félkész és mirelit termékeket a konyhán...Viszont a háztáji, termelői élelmiszer feldolgozása iszonyatos munkaerő igényes, mire abból finom, kész ételt tudunk elétek tenni az asztalra.

Változtathattunk volna az eredeti terveken, beállhattunk volna mi is a sorba azzal, hogy mirelit krumplit adunk, meg bolti majonézt használunk, vagy előre szuvidolt és fagyasztott húsokat adunk, hiszen azt egy betanított segédmunkás is el tudja készíteni, csak azok már nem mi lettünk volna.

Egyre alulképzettebb és motiválatlanabb munkavállalók érkeztek, a tanulók terén is mélyrepülést tapasztalunk, semmi reális esélyt nem látunk arra, hogy így folytassuk a megkezdett utunkat.

Ezért vérző szívvel el kell búcsúznunk Tőletek!

Nem szándékunk a családunk nevét, becsületét, tiszteletét besározni egy olyan étteremmel, ami nem tudja hozni az általunk elvárt színvonalat! Pedig az elvárás csak annyi lett volna, hogy egészséges alapanyagokból finom, jól elkészített, vidáman felszolgált ételek kerüljenek ki a vendégeinkhez, akik szívesen töltik nálunk szabadidejüket...

Rengeteg törzsvendégnek, volt kollégának, beszállítónak tartozunk hálával, amiért hittek bennünk, hozzájárultak a sikeres működéshez! Azoktól pedig, akiknek csalódást okozott az éttermünk, elnézést kérünk!

Ezzel lezárul az életünkben egy fejezet, köszönjük, hogy a részesei voltatok! Reméljük sokan lesztek olyanok, akik szeretettel emlékeznek majd vissza ránk!

Veres Ildi és Veres Orsi

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Anyám tyúkjai csőd étterem