Hirdetés
Ziccer 2018. június 10. 11:06 Forrás: pickhandball.hu

Mario Sostaric is Szegeden marad

Mario Sostaric, a MOL-PICK Szeged szlovén jobbszélsője 2021-ig meghosszabbította szerződését. Az aláírásról a csapat honlapja számolt be.

Balogh Zsolt, Stas Skube, Matej Gaber és Bodó Richárd után az ötödik játékosával, Mario Sostariccsal állapodott meg a háromszoros magyar bajnok vezetése. Minden klub életében fontos dolog ez, éppen ezért vették örömmel a szurkolók, hogy újabb kedvenc tervez hosszú távra Szegeden.

A 25 éves jobbszélső Slovenj Gradacon született. 2009-ben kezdődött profi pályafutása a Velenje csapatában, majd 2011-ben két évre Mariborba szerződött. Ezután újabb három év következett a Gorenje Velenje együttesével, amelynek a színeiben szlovén gólkirály is volt. 2016-ban érkezett a MOL-PICK Szeged csapatába. Első idényében 118 gólt szerzett a magyar bajnokságban és kupában, idén kevesebbet, de ez betudható volt annak is, hogy a BL-ben való szereplés miatt többször is pihenőt kapott, így a 2017–2018-as szezonban 55-ször volt eredményes. A Bajnokok Ligájában 59 gólnál jár, idén 36-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját.

A nyár nagy eseménye lesz, hogy párjával, Tjasával gyermeket várnak, így idén gyarapodik a Sostaric család.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: hosszabbítás kézilabda MOL-Pick Szeged szerződés