Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. június 7. 20:54

Elkezdődött a Deja Vu Fesztivál, van néhány gyors képünk a buliról

Képgaléria
Elkezdődött a Deja Vu Fesztivál, van néhány gyors képünk a buliról
Tényleg gyors képek, telefonnal lőtte őket egy kollégánk, a színpompás, nagy galériánk az első estéről holnap délelőtt jön.

Hirdetés

Ma este már veretnek a kilencvenes és a kétezres évek diszkóslágereire a Szegedi Partfürdőn, elkezdődött az ország egyik legnagyobb retrobulija, a Deja Vu Fesztivál, ahol ma este a Fragma és a Groove Coverage mellett fellép a kilencvenes évek egyik legnagyobb europop-slágerével, a Coco Jambóval híressé váló Mr. President is.

Az idő remek, viszont mivel egész délelőtt szakadt az eső Szegeden, így van némi sár a Partfürdőn, úgyhogy aki még csak most indul bulizni, ennek megfelelően készüljön! Holnapra már szikrázó napsütést és 32 fokot mondanak, úgyhogy kis szerencsével a péntek estét már meg lehet majd úszni sárfürdő nélkül is.

Egyébként vasárnap hajnalig tart a csapatás a Tisza partján, amiről itt a Szeged.hu-n egy rakás fotóval fogunk beszámolni.

Az első este első képei a fenti fotóra kattintva láthatók!

A csütörtök esti sztárfellépők

A már említett német Mr. President és a nagy sláger, a Coco Jambo.

Lesz Groove Coverage is, akik leginkább eurodance stílusú feldolgozásokban utaztak, legnagyobb slágerük egy Alice Cooper-sláger diszkósítása volt.

Az első fesztivál óta a Deja Vu örök házi zenekara a Kozmix, akik rendszerint háromszor akkora bulit csinálnak minden évben, mint a külföldi sztárfellépők nagyrésze.

Már lement a koncertje a Fragma nevű formációnak, akik egy Ibiza-slágerrel váltak ismerté az előző évezred végén, ami érdekes módon egy mashupnak köszönhetően, vokállal kiegészítve vált igazán nagy durranássá nem sokkal később. Előbb az eredeti szám és videoklipje, alatta a jóval népszerűbb mashup, aminek viszont nincs hivatalos videója.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: buli Deja Vu Fesztivál fesztivál
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés