Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Tűéles logika a Fidesztől: ha az ellenzék nem támogatja a Stop Sorost, azzal azt bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll
Túl a városon 2018. június 4. 16:03 Forrás: MTI / szeged.hu

Tűéles logika a Fidesztől: ha az ellenzék nem támogatja a Stop Sorost, azzal azt bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll

Ezt Puskás Imre, a Fidesz szóvivője mondta az állami médiának hétfőn. És ezt simán tudta még fokozni.

Hirdetés

Szerinte a Soros-hálózat azért támadja a Stop Soros-törvénycsomagot és az alkotmánymódosítást, mert be akarják telepíteni a bevándorlókat Európába, de a parlament előtt lévő akcióterv ezt megakadályozza.     

Azzal kapcsolatosan, hogy a törvénycsomag ellen civil szervezetek tiltakoztak hétfőn a Parlament előtt, Puskás azt mondta: a Soros-hálózat nemcsak a Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden rendelkezésére álló befolyással igyekszik elérni, hogy Magyarországot eltávolítsa a Soros-terv megvalósításának útjából. 

Aztán felmondta a szokásos mantrát: szerinte Soros György szövetségesei az Európai Unióban, az ENSZ-ben és a nemzetközi sajtóban is teljes erővel támadják a bevándorlásellenes magyar kormányt és a Fideszt.     

Nekünk Magyarország az első, hazánkat nem hagyjuk cserben

– mondta és vizsgázott ezzel jelesre propaganda-szajkózásból.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn közölte: a frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a Stop Soros-törvénycsomagot. A Fidesz szerint a szocialisták, ahogyan az elmúlt években, úgy most sem akarják megvédeni Magyarországot és ismét támadják az illegális bevándorlást tiltó és az illegális migráció szervezését büntető törvénycsomagot.     

Az ellenzéki pártok most is a Soros-terv megvalósításáért, Magyarország bevándorlóországgá tételéért dolgoznak. Ha ismét nem támogatják az akciótervet, azzal egyértelműen igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak – mondta.

Puskás reagált arra is, hogy Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszélt: pártja arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.     

A fideszes szóvivő szerint

„Felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék"

Sőt, tovább fokozta, szerinte ugyanis: 

„Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen feladnák a nemzeti szuverenitást, a nemzeti érdekeket és bevándorlóországgá tennék hazánkat”.

Összegézés

Aki tehát abban reménykedett, hogy a választások után enyhül a kormány Soros-őrülete, annak egyértelműen csalódnia kell, tovább tekerik a biciklit: szerintük mindenki nemzetellenes hazaáruló Soros-bérenc, aki a politikájukat kritizálja, ők pedig megkérdőjelezhetetlen küzdelmet folytatnak a haza és Európa jövőjéért.

Függöny.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Soros György Stop Soros DK MSZP
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés