Hirdetés
Művház 2018. június 4. 13:44

Nosztalgia orrvérzésig: csütörtökön kezdődik a Deja Vu Fesztivál

A Tisza-parton három napon át a 90-es és a 2000-es évek zenéire megy majd a nosztalgiázás.
Hirdetés

A Szegedi Partfürdőre szervezett fesztiválon három zenei helyszínnel és egy street food utcával készülnek a szervezők. A nagyszínpadon olyan egykori sztárok lépnek fel, mint a SNAP!, a Groove Coverage, a Mr. President, a Captain Hollywood Project, a Real McCoy, a Fragma, az E-Rotic és a Pharao.

A külföldi zenészek mellett persze a korszak népszerű hazai előadói is ott lesznek: a Kozmix, Kozsó és az Ámokfutók, a V-Tech, a Happy Gang, az UFO, a Splash, a Groovehouse, Erős vs Spigiboy és a fesztivál kedvéért újra egy színpadra lépő két Soho Party-tag, Náksi Attila és Betty Love csinálják majd a bulit.

A nagymedence mögött egy classic house-színpadot állítanak fel, fellép a francia Pakito, és persze számos magyar dj: ott lesz Sterbinszky, Bárány, Peat Jr és Fernando, Kühl és Spy the Ghost. 

A házibuli-hangulatot az idén különleges látványelemekkel megspékelt Tisza Gyöngye Garden hivatott szolgáltatni, a sétányon pedig street food-parádé várja a Deja Vu Fesztivál vendégeit a szervezők közleménye szerint.

(Fotó: dejavufesztival.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fesztivál