Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. június 1. 08:59

Megint fejreállt a közpénzzel kitömött fideszes provokátor

Az Állami Számvevőszék és a NAV is visszadobta Szabó Bálint K'Art-ügyben tett feljelentését, amellyel a rendőrség sem foglalkozott egy pillanatig sem.

Hirdetés

„A feljelentést a rendőrség az Állami Számvevőszékhez továbbította, ahol elutasították Szabó Bálint beadványát. Csakúgy, mint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, levelük szerint »mivel a NAV hatáskörébe tartozó bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a NAV a feljelentést elutasította«”

– írja az Átlátszó Szabó Bálint legújabb buktájáról.

A Szeviép-károsultak „megsegítésén fáradozó”, közpénzzel kitömött fideszes provokátor újabb hódmezővásárhelyi lebőgését foglalta össze az Átlátszó blog: a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője a februárban megválasztott Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármesterrel akarja elvitetni azt a balhét, amely a K'Artról és a Balogh Imsi sportcsarnokról szól, és amelyért Lázár János, és a ciklusok óta a testületben ülő fideszes képviselők a felelősek. A sztori részletesen ott van az Átlátszón, a lényeg: Szabó Bálint kezdetben még Lázárt támadta, de szép lassan rájött, ha pénzt is akar keresni, akkor jobb, ha átáll hozzá.

Szabó Bálint botrányai Szegeden is jól ismertek. A fizetett provokátor tüntetett már a Cserepes sori kereskedőkkel, és állított az ügyükben folyamatosan valótlanságokat. Mint ahogy más, általa kreált és generált ügyekben is csak vádaskodik, és az a célja, hogy besározza a városvezetést. Így szolgálja meg rendre a megbízóinak azt a közpénzt, amit a Szeviép-károsultak ügyében kapott sikerdíjként. Hiába kérdezte már többször is a sajtó, mennyi közpénzt tett zsebre, eddig sosem válaszolt.

Legutóbb a zajrendelet kapcsán próbált maga mellé állítani elégedetlen egyetemistákat, az sem jött össze neki.

Ne legyenek kétségeink, kreálni fog még ügyeket Szegeden és Vásárhelyen is, hogy megszolgálja a súlyos milliókat, amiket kapott... Ismerői azt mondták, Szabó Bálintnak porszívóügynök mentalitása van, piacot generál magának, beszedi a pénzt úgy előre, hogy nem feltétlenül teljesíti az ígéreteit, aztán tovább áll. De ezen nincs mit csodálkozni, hiszen tizenkét éve porszívóügynökként érkezett Szabó Bálint Vas megyéből Szegedre...

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hódmezővásárhely Szabó Bálint
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés