Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. május 23. 19:52

Jön Sean Paul Szegedre! Tényleg ez lesz az eddigi legerősebb SZIN?

Jegyet még május 31-ig olcsóbban lehet kapni az idén 50 éves Szegedi Ifjúsági Napokra.

Hirdetés

A jubileumi Szegedi Ifjúsági Napokon öt nemzetközi sztár lép fel, de ott lesznek a fesztiválon a hazai zenei élet húzónevei is.

A nemzetközi sor legfrissebb neve a jamaikai dancehall-sztár, Sean Paul, aki a SZIN zárónapján, augusztus 25-én lép fel a Pepsi Nagyszínpadon. Sean Paul közel húsz éve robbant a köztudatba, azóta jó pár slágerben rappelt jellegzetes orgánumával. Siával közös Cheap Thrills című dala nagy sláger volt pár éve, de rajta kívül is olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Santana, Beyoncé, Rihanna és Snoop Dogg. Tavaly a No Lie című dala Dua Lipa közreműködésével volt siker, és mostanában David Guettával vagy a Major Lazerrel dolgozott egy-egy dal erejéig.

Az már régóta tudni lehet, hogy az idei SZIN-en fellép a Pet Shop Boys, de lesz Jess Glynne és Wilkinson Live is, és az elmúlt 25 év egyik legnépszerűbb elektronikus zenei formációja, a Faithless is jön egy dj-szettel.

A szervezők azt ígérik, hogy május 28-ig a teljes programot közzéteszik, úgyhogy annak tudatában még lesz pár nap, amíg olcsóbban lehet bérletet venni. Június 1-től egy kicsit drágul majd a bulizás, de ár-érték szempontjából még így is a SZIN lesz az egyik legjobb fesztivál az országban.

Akinek pedig nem lenne meg a most bejelentett híres jamaikai férfi jellegzetes orgánuma, az itt most gyorsan felzárkózhat.

Sean Paul máig legismertebb dala egyértelműen a 2002-ben megjelent Get Busy, innen számíthatjuk világméretű ismertségét.

Szép sikere volt a 2005-ös We Be Burnin is, annak idején a slágerdiszkók táncterei elképzelhetetlenek voltak enélkül.

Aztán a széles körben ismert dalai között ott a Breathe is, amiben Blu Cantrell énekelt neki.

De a Temperature-re is sokan emlékezhetnek tőle.

A frissebb saját dalai közül pedig a No Lie is nagy sláger volt, amiben Dua Lipa énekelt mellette.

Igazi erőssége viszont mindig is az volt, hogy világsztárok slágereiben rappelt egy laza fél percet, hogy aztán zsebre vágja a nagy zsetont. Számos slágerben közreműködött az elmúlt években, itt van néhány.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: buli fesztivál koncert nyár Szegedi Ifjúsági Napok SZIN Sean Paul
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés