Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. május 22. 14:11

Sándorfalvi háziorvosé lehet Az év praxisa-díj

Csongrád megyéből egyedül Nagymihály Sándorra lehet szavazni, június 2-áig ön is megteheti.

Hirdetés

Újra kiírta az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága Az év praxisa a Kárpát-medencében szavazást. Magyarországon és a határokon túl dolgozó tíz-tíz háziorvosra lehet szavazni június 2-án éjfélig. A hazánkban praktizálók között ott van Sándorfalva díszpolgára, Nagymihály Sándor is, aki egyúttal Csongrád megyét is képviseli.

Mit kell tennie, ha segítene Nagymihály doktornak?

A szavazás már elindult, június 2-áig egy határon túli és egy hazai orvosra szavazhat! Egy IP címről négy óra elteltével adhat le új szavazatot. A szavazáshoz mobiltelefonját is használhatja. Annyi a teendő, hogy miután megnyomták a Nagymihály Sándor neve melletti vörös keresztet a felugró kis ablakba beírják azt a kódsort, amelyet a szavazás alkalmával automatikusan generál a honlap.

Sándorfalva értelemszerűen teljes mellszélességgel a kezdeményezés mellé állt, a háziorvost eleve a polgármester, Gajdosné Pataki Zsuzsanna ajánlotta így:

„Hatalmas tanyavilágot látott el, motorral, lovaskocsival, akár lóháton is ment a betegeihez. Dócon, Homokpusztán, Sándorfalván is rendelt. Az egyetemen oktató körzeti-orvosként speciálkollégiumot vezetett. Addiktológiával, főleg alkohológiával kezdett foglalkozni, gyógyította a szenvedélybetegeket, megkapta az USA Alkohológiai Intézetének diplomáját is. Alapítója a százéves életkorért alapítványnak. Szeretné elérni ezt a kort mindazokkal együtt, akik vállalják az egészséges életmódot és mozgást.”

Az önkormányzat holnapján ehhez még azt fűzték hozzá:

„Értesítse barátait, ismerőseit, nyerje meg díszpolgárunk az idei versenyt!
Mert megérdemli.”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: díszpolgár Sándorfalva szavazás Nagymihály Sándor
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés