Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. május 18. 12:52

Szabó Bálintnak semmi sem számít

Megtalálta zsák a foltját: Szabó Bálint fizetett provokátor ma Török Márkkal akar tüntetni a Széchenyi téri ünnepi közgyűlésen.

Hirdetés

Szabó Bálint, a Fidesz fizetett provokátora meg akarja zavarni a Széchenyi téren a díszközgyűlést, amelyen Botka László polgármester adja át a város kitüntetéseit, köztük a legmagasabbat, a díszpolgári címet – Szabó Gábornak, a Szegedi Tudományegyetem rektorának. A Szeged-napi ünnepi közgyűlés mindig az év egyik legnagyobb eseménye, melyen méltóképpen ünneplik meg a szegediek a kitüntetetteket.

A botrányhős Szabó Bálint nem tiszteli a kitüntetett embereket, nem tiszteli – sőt, lenézi – a szegedieket, hiszen korábban is megzavarta már a városnapi ünnepet. Legutóbb a Cserepes sori kereskedőkkel tüntetett, s állított az ügyükben folyamatosan valótlanságokat. Mint ahogy más, általa kreált ügyekben is csak vádaskodik, és az a célja, hogy besározza a városvezetést. Így szolgálja meg rendre a megbízóinak azt a közpénzt, azt a több millió forintot, amit a Szeviép-károsultak ügyében kapott sikerdíjként.

A mára tervezett botránykeltésben megtalálta zsák a foltját: Szabó Bálint azzal a Török Márkkal fogott össze, aki lassan többet jár(t) egyetemre, mint általános és középiskolába. Úgy tudni, egyetemistákat is verbuváltak a mai akciójukhoz, hogy az ünnep méltóságára fittyet hányva, a kitüntetettek és a szegedieket mélyen lenézve, lármázva tiltakozzanak a július 1-jén hatályba lépő zajrendelet ellen, mert az vélhetően sérti az örök egyetemista gazdasági érdekeit.

Nyitóképünknél fölhasználtuk az átlátszó oktatáson megjelent karikatúráját Deák Dorottyának.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: díszpolgár Szabó Bálint Pro Urbe-díj Szegedért Emlékérem díszközgyűlés Török Márk
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés