Szegeden 2018. május 15. 10:11

Az SZKT is készül a borfesztiválra: este idén is elég lesz egy jegy

A pénteken kezdődő borfesztivál szervezői senkinek sem ajánlják, hogy alkoholfogyasztás után autóba üljön. A Szegedi Közlekedési Társaság ezért idén is akciókkal siet a fesztiválozók segítségére: este hat óra után elég lesz egy jegyet lyukasztani.

,,Este 6 után 1 jegy” konstrukciójával kedvezményessé teszi a városi tömegközlekedést az SZKT a Borfesztivál ideje alatt.

A közlekedési társaság akciója szerint május 18. és 27. között minden, 18 óra után érvényesített jegy korlátlan számú utazásra jogosítja fel a tömegközlekedést igénybe vevőket, az érvényesítés napjának utolsó meghirdetett járatáig.

A kedvezmény vonatkozik Szeged minden busz-, troli- és villamosjáratára.

A fedélzeti jegyautomatáknál vásárolt jegy további érvényesítést már nem igényel, viszont az előre váltott vonaljegyet, valamint a járművezetőnél vásárolt jegyeket mindenképpen érvényesíteni kell, a járművek első ajtajánál lévő jegykezelő berendezéssel.

A nagy sikerre való tekintettel a borfesztivál idejére a kabrió busz is visszatér Szegedre, és 45 perces menetidővel a város nevezetességeit járja körbe, amelyeket így akár egy pohár borral a kezében is megtekinthet a közönség.

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: akció közlekedés Szegedi Borfesztivál Szegedi Közlekedési Kft.