Hirdetés
Művház 2018. május 13. 14:01

Kezdődik hétfőn az előbérletezés a színházban

Hétfőn reggel megkezdődik a jövő évadra szóló bérletek értékesítése a Szegedi Nemzeti Színházban. Ha most vált bérletet, a színház népszerű művészeivel személyesen is találkozhat a Stefánián, a jegyirodában. Mutatjuk, kivel, mikor.

Hirdetés

Az elővásárlási akció után az őszi bérletezés augusztus 21-től október 12-ig tart.

A hétfőtől május 18-ig tartó elővásárlási akcióban kedvezményes, tavalyi árakon váltható meg a színházbérlet, ráadásul a társulat népszerű művészei személyesen is várják a jegyirodában a közönséget minden nap 10 és 17 óra között.

A premier bérlet mellett 15 féle egyéb, valamint egy mese- és három féle szabad bérlet is várja a színházi előadások kedvelőit. A legolcsóbb 2940, a legdrágább 29 ezer 700 forintba kerül.

Hétfőn délelőtt Szilágyi Annamáriával, Vajda Júliával és a júliusban hivatalba lépő új főigazgatóval,

Barnák Lászlóval is találkozhatnak a nézők, akik a műsortervről és színházról is elmondhatják véleményüket a helyszínen.

Délután Szélpál Szilveszter és Somogyvári Tímea Zita várja az érdeklődőket.

Kedd délelőtt Szívós László, déltől Bánvölgyi Tamás, délután Judik Patrik, Csorba Kata és Cseh Antal, szerda délelőtt Kónya Krisztina, déltől Ferencz Nándor, délután Borovics Tamás és Andrejcsik István várja a nézőket.

Csütörtök délelőtt Borsos Beáta, déltől Jakab Tamás, délután Altorjay Tamás, Kárász Zénó és Rácz Tibor, péntek délelőtt Gömöri Krisztián, déltől Fekete Gizi, délután Réti Attila és Laczák Boglárka várja a nézőket a jegyirodában, a Stefánia 6. szám alatt, a művészbejáróval szemben.

 

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Barnák László Szegedi Nemzeti Színház előbérletezés