Hirdetés
Hirdetés
Színes 2018. május 11. 21:31 Forrás: MTI / szeged.hu

Cristiano Ronaldo focistalányokról szóló Facebook-sorozat producere lesz

Egy New York-i középiskolai csapatról fog szólni a sorozat a The Hollywood Reporter szerint.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli vállalkozás Paul Lee új stúdiójában készül. A sorozat forgatókönyvét Liz Garcia és Josh Harto írja. A csapat történetét követő széria a sport közös nyelvét használja a faji, etnikai és társadalmi különbségek legyőzésében. Egyúttal beszámol a kamaszok életének hullámvasútjáról, a szerelem, barátság és család közötti hányódásaikról.

„Az egyik dolog, amivel szívesen töltöm a szabadidőmet, a jó tévézés” – írta közleményében a Real Madrid szupersztárja, akinek Facebook-oldalát 120 millióan követik.

Felidézte, hogy a sorozatban szereplő focistalányok élete sokban hasonlít saját életének mélypontjaira és sikereire. „A sorozat az értékekről szól, a kihívásokról, a barátságról, a nehézségekről, kemény munkáról, együttérzésről, feszültségekről és összhangról. Egy szóval az életről” – fogalmazott Ronaldo.

A Facebook élő videós programjában tavaly óta fontos helyet kap a futball. A közösségi média több szerződést kötött, mások mellett a Bajnokok Ligájával meccsek élő közvetítésére. Az új sorozatot a kilenc hónapja indított Facebook Watch videoplatformján lehet majd nézni.

(fotó: The Week UK)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Facebook foci labdarúgás sorozat tv Cristiano Ronaldo
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés