Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Bödőcs újraforgatta a Ponyvaregény egyik jelenetét, hogy gúnyt űzzön a magyar politikából
Színes 2018. május 10. 21:51

Bödőcs újraforgatta a Ponyvaregény egyik jelenetét, hogy gúnyt űzzön a magyar politikából

És tudod, mi az érdekes a demokráciában? A kis különbségek.

Bödőcs Tibor fogta magát és megint húzott egy nagyon erőset: az ország egyik legnépszerűbb humoristája Tarantino Ponyvaregényének egyik klasszikus jelenete alapján űz gúnyt a jelenlegi magyarországi politikai helyzetből. 

Az eredeti jelenetben ugye Vincent Vega (John Travolta) meséli bérgyilkostársának, Julesnak (Samuel L. Jackson) Európában szerzett élményeit, és hogy mi minden van ott másképp, mint Los Angelesben. Persze, „ugyanaz a szar van ott is, mint itt”, de azért „a kis különbségek” mégis szembeötlőek.

Na, itt most Bödőcs mesél a volán mögött ülő Thuróczy Szabolcsnak egy országról, ahol a miniszterelnök nem írathatja a döglött csincsillájára a fél országot, és az ellenzék sem csak azért politizál, mert drága a fanszőrsztájliszt. És a legfőbb ügyészt sem Polt Péternek hívják!

Aztán kiszállnak a kocsiból, és mennek plakátokat ragasztani. Hibátlan.

A videót egyébként néhány óra alatt már közel 60 ezerszer nézték meg a YouTube-on, jelenleg negyedik Magyarországon a felkapottak között.

Néhány évvel ezelőtt egyébként egy másik népszerű magyar humorista, Kiss Ádám is elkészítette a saját verzióját a jelenetre, az az alábbi videó második felében látható, előtte pedig az eredeti jelenet, bár valószínűleg 15 éves kor felett nincs ember, aki ne látta volna már.

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bödőcs Tibor humor