Hirdetés
Kék hírek 2018. május 8. 09:34 Forrás: police.hu

Ha már a városban volt, lopott egy kis ékszert

Egy szegedi lakásból lopott arany ékszereket, karórákat és pólókat egy csanádpalotai férfi, aki nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, mivel a rendőrök egy nap alatt elkapták.
Hirdetés

A 36 éves férfi 2018. május 3-án éjszaka felmászott az ingatlan előtti állványzatra, majd onnan a nyitott ablakon keresztül jutott be a lakásba. A helyiségek átkutatását követően gyűrűkkel, medálokkal, nyakláncokkal, fülbevalókkal, karórákkal és pólókkal távozott onnan.

A rendőrök a bejelentéstől számított 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. Elfogását követően tőle az eltulajdonított vagyontárgyakat lefoglalták. A betörő az ékszereket otthon, a fürdőszobában, a kád alá rejtette el. A tolvaj kihallgatása során beismerő vallomást tett. A gyanú szerint csaknem két hónappal korábban egy irodahelyiséget is átkutatott, azonban akkor zsákmány nélkül távozott.

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ékszer lopás rendőrség tolvaj