Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. május 3. 10:17

Rekordmennyiségű koncert lesz idén a borfesztiválon

Véglegessé vált a borfesztiválon fellépők névsora. Az idén rekord mennyiségű koncerttel, több mint 200 zenei fellépővel készülnek a szervezők a tíznapos szegedi borünnepre.

Hirdetés

Minden eddiginél több, összesen több mint 200 zenei produkcióval készülnek a szervezők a XXIV. Szegedi Borfesztiválra Az impozáns szám nemcsak a rendezvény, de minden bizonnyal a hazai gasztro-fesztiválok történetében is egyedülálló rekordot jelent.

A május 18-án induló, tíz napos gasztroőrület hat színpadán – a teljesség igénye nélkül – olyan ikonok szórakoztatják majd a fesztiválozókat, mint Ruzsa Magdi, az Ocho Macho, a Belmondo, Kocsis Tibor, Radics Gigi, Tolvaj Renáta, de zenei csemege lehet a legendás Horváth Charlie és Malek Andrea közös nagykoncertje is, melyet az Abrakazabra zenekar kísér élőben.

Igazi unikum a kubai származású, arany torkú Elsa Valle és az Év Jazz Énekesének választott Winand Gábor produkciója is.

Az idén 24. éves rendezvény más dimenzióiban is messze túlmutat az ország más részein megrendezett gasztro-fesztiválokon:

több, mint 160 borász és 200 egyéb kiállító tette le voksát a szegedi borfesztivál mellett.

A 10 napos Szeged Napja Ünnepségsorozaton az ország legnagyobb borfesztiválja mellett a hatalmas népszerűségnek örvendő Hídi Vásár, a magyar kézművesipar remekműveit felvonultató Kincs Tér, az impozáns zenei programjairól ismert Dóm Téri Kavalkád, továbbá a Klauzál téri Gasztro Udvar és egy Sárkányhajó Viadal is várja az érdeklődőket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bor fesztivál koncert Szeged Napja Ünnepségsorozat Szegedi Borfesztivál program programok
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés