Hirdetés
Szegeden 2018. április 17. 18:35

Lázár János zsoldosa már arra sem képes, hogy valami újat kitaláljon

Már az új Orbán-kormány megalakulása előtt bemutatta első cirkuszi produkcióját a Fidesz szegedi fizetett provokátora, csak hogy lássa a párt, „jó helyre” mennek azok a milliók.
Hirdetés

Megint fölfújt egy lufit, ami megint kidurrant: Szabó Bálint sokadszor cselekedte meg: „az ügy kiemelt országos jelentőségére tekintettel kiállok a szegedi városháza elé sajtótájékoztatni, és ott úgy megmondom, hogy...” Hogy megint nem mondott meg semmit. Volt egy kis kitérője Vásárhelyen, ott a frissen megválasztott polgármestert is egyből vegzálni kezdte, de „mindenki nagy örömére” visszatért a megyeszékhelyre.

Ezúttal újfent a szegedi parkolóbérletes sztorival próbálkozott, amelynek kipattintása is már több volt, mint kínos, és Gyulán a járásbíróságon az ügyvéd elvbarátja, B. Nagy László, akinek viselt dolgai legalább annyira kínosak, mint Lázár János zsoldosának erőlködései, megmondta, lehet elballagni, nincs itt valójában semmi látnivaló.

A távirati iroda összefoglalója szerint Szabó kijelentette „összeférhetetlen az alpolgármesteri tisztséggel, hogy Solymos Lászlót közéleti munkájával kapcsolatos ügyben vádolták meg, ezért távoznia kell, és mivel egyéni körzetben megválasztott önkormányzati képviselő is, időközi választás kiírására van szükség. Az ügyvezető hangsúlyozta ugyanakkor, az ügy politikai felelőse Botka László, és a polgármesternek is a vádlottak padján kellene ülnie, de »emberei viszik el helyette a balhét«.”

Ha gondolják, nézzék meg újra a fönti videót, de a lényeg itt van, még egyszer:

B. Nagy László, sem magánemberként, sem az általa vezetett hivatal vezetőjeként nem talált semmi kivetnivalót abban, hogy a szegedi polgármesteri hivatal több évtizedes gyakorlatnak megfelelően parkolóbérleteket adott önkormányzati és országgyűlési képviselőknek és olyan személyeknek, akik közszolgálatot láttak el Szeged érdekében.

Megint nem sikerült Szabónak... Megint csak az látszik, itt ez az irritáló valaki, akinek az a feladata, hogy fideszes megrendelésre különböző jól hangzó, „ügynek” tűnő dolgokkal vegzálja a városvezetést, elsősorban Botka László polgármestert. Csak valahogy sosem sikerül neki semmi. A végén még megsajnáljuk szegényt. De mielőtt ezt tényleg megtennénk, jusson eszünkbe, valójában a mi pénzünkből fizeti a Fidesz a Szeviép csőd károsultak állami kártalanításából.

Szeged város meg is jegyzi, „Szabó és Lázár tegye nyilvánossá, hogy a magyar adófizetőknek hány száz millió forintjába kerül a notórius hazudozó kifizetése!”

Ez ugye önt is érdekelné?

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szabó Bálint