Ziccer 2018. április 15. 19:27

Kupaezüst Debrecenből

Sajnos túl hamar kezdték el skandál a veszprémiek, „indul a busz”. Alilovic kivédte a kékek szemét, hiszen még pirosban volt: Szeged–Veszprém 21–23.

MOL-PICK Szeged–Telekom Veszprém 21–23 (11–10)
Férfi kézilabda Magyar Kupa döntő, Debrecen, Főnix csarnok 6000 néző. Vezette: Herczeg, Südi.
MOL-PICK Szeged: Sego – Sostaric, Srsen 2, Skube 2, Bánhidi 3, Bodó 4, Källman 2. Csere: Thiagus Petrus 1, Gaber 1, Zsitnyikov 1, Sigurmannsson 4/4, Blazevic, Zubai, Balogh 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Telekom Veszprém: Alilovic – Manaszkov 2, Sulic 2, Nagy L. 4, Schuch, Ilics, Marguc 1. Csere: Mikler (kapus), Lékai 6/1, Blagotinsek, Tönnesen 2, Jamali, Nenadics 4, Ugalde, Gajic 2, Terzic. Vezetőedző: Ljubomir Vranjes.
Kiállítások: 4, illetve 16 perc.
Hétméteresek: 4/4, illetve 2/1.

Az alap persze megvolt már tegnap, de azért bíztunk abban, nem folytatódik az ezüsthalmozás. Pedig de.

Pedig a meccs előtt még többen arról is beszéltek, nyugodtan meg lehet rakni ikszre a meccset a Tippmixen, 8,50-szeres szorzó, csúszik is egyből a mani a zsebbe. Hát, egy ideig tényleg így volt. Előnnyel vonultak Pastorék a szünetre, és még megvolt a második félidő első tíz perce is. Aztán a szokásos: „muchos errores”, és máris ellépett a Veszprém.

Azt se feledjük, kettős emberelőnyhátrányban is volt a csapat, hiszen hat a négyre is játszott a Pick, 1–0-ra el is vesztették azt a szakaszt... Plusz Mirko Alilovic még Fotex-mezben volt, így érthető, hogy védett mindent, ahogy korábban is, mindig.

Na majd talán a bajnoki döntőben...

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kézilabda MOL-Pick Szeged