Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. április 15. 07:58

Te, apa! Mi volt tegnap este Budapesten?

Képriport
Hát... Nyert az Újpest!

Hirdetés

Mészáros- és Vajnaország lakói nem sokat érzékeltek a szombati kormányellenes tüntetésből. A választások előtt az Orbán-interjú kapcsán végignéztük a megyei lapok nyitóképernyőit, és most a szombati tüntetés után, vasárnap reggel is megtettük.

És kellemesen csalódtunk.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei olvasói, ha nem 16:9-es, hanem még régi, 4:3-as képátlójú monitor előtt ülve internezetnek, akkor pont láthatják az ellenzéki tüntetésről készült híradást. A szon két testvérlapja, a boon és a haon, is kinn tartotta még a képernyőmentésünk készültekor az összefoglalót, de már tekerni kellett érte. Nézzik végig a fönti képre kattintva galériánkat!

A többi megyében, ahol a megyei napilapok Mészáros Lőrinc és Andy Vajna tulajdonai, sehol nem volt szó a fővárosi eseményekről. Még a friss hírek között sem voltak eldugva semmilyen formában...

Itt és így tartja a sajtót, a szerkesztőségeket a NER.

Lehet, persze erre azt mondani, mit szólunk mi bele ebbe az egészbe, különben sincs hozzá semmi közünk, mégis azt gondoljuk, van.

Kedves NER!
Nem biztos, hogy örökké csendben lehet tartani Vidékmagyarországot!

Az Újpest egyébként tényleg nyert, 4–2-re győzte le a Vasast, de mivel a Ferencváros pontot szerzett Debrecenben (1–1), így nem tudott fölállni a dobogó harmadik fokára.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest sajtó sajtószabadság tüntetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés