Hirdetés
Szegeden 2018. április 8. 16:14

Szabó Sándor is leadta már a voksát

Képriport
Szabó Sándor délután adta le szavazatát. Szerinte a magas részvételi arány kormányváltást jelezhet, hisz ilyenkor nagyon sokan a hatalom ellen adják le ilyenkor voksukat.

Szabó Sándor országgyűlési képviselő lányával együtt érkezett délután 3 órakor a Tabán utcai szavazókörbe. A voksolás után a politikus elmondta a magas részvétel mindig azt bizonyítja, hogy az emberek változást akarnak, mindig a regnáló kormánnyal szemben fejtik ki véleményüket. A mostani kiugró részvételi arány egy kormányváltást jelez – tette hozzá.

A képviselő kifejtette, az a fontos, hogy Szegeden ugyan az a békés, nyugodt, felelősségteljes munkát tudják folytatni, mint eddig. Szabó szerint az is fontos, hogy ugyan úgy tudják szolgálni a szegedieket, mint eddig és elindítsanak egy változást az országban a jelenlegi uszító, folyamatosan ellenséget kereső fideszes politika ellen.

Szabó Sándor kiemelte, a fidesz hazugságokra épülő, lejárató és uszító kampányával szemben végig egy tisztességes, pozitív kampányt folytattak, amely Szegedről, az emberekről, a mindennapok problémáiról és azok megoldásáról szólt. Amennyiben az ellenzék megnyeri a választást, ez a gyűlöletkeltés, az uszítás el fog tűnni nem csak a Parlamentből, hanem az emberek mindennapjaiból is. Az országnak nyugalomra, békére van szüksége! – mondta a szocialista politikus.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szabó Sándor szavazás MSZP Párbeszéd Választás 2018