Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. április 7. 15:06

Lesz új kosárpalánk a Kodály tér mögött!

Képriport
Belakta a Kodály teret az MSZP: Szabó Sándor országgyűlési képviselő Solymos László alpolgármester körzetében tartott családi napot. Ahol egy fontos sporteszközt is könnyed „kiharcoltak” az ottlakók.

Hirdetés

– Itt mindig is velünk szimpatizáltak az emberek, ez Szegeden egy hozzánk húzó része...

– Most ígérted meg a kosárpalánkot! Tessék csak mondani!

– Ez egy szabadtéri fogadóóra is, teljesen normális, hogy ilyenkor is idejönnek hozzánk különböző kérdésekkel.

Így próbáltam beszélni a házigazda Solymos Lászlóval a Kodály téren, de Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Tóth Károly is hamar a szavába vágtak az alpolgármesternek. Azt még megkockáztattam, hogy megkérdezem, „ehhez a palánkhoz kell az alpolgármesteri titulus is?”

– Ezt azért képviselőként is el tudnám intézni... – mondta magabiztosan Solymos, majd itt végképp kitört a nevetés. Ez már tényleg a kampányhajrá, nem nagyon lehet már komolyan, komoly dolgokról beszélgetni. Most már tényleg csak az számít, hogy abban a városrészben, ahol éppen van az MSZP kitelepülése, minél többen minél jobban érezzék magukat. A politika, a választás igazából már mellékes, az emberek jelentős része magában már eldönthette, kire voksol majd. Szabó Sándor, azért adott egy kis iránymutatást, amikor egy idősebb asszony odalépett hozzá:

– Örülök, hogy látom, képviselő úr, végre találkozom magával!

– Holnap is fogunk!

– ???

– Ott leszek a szavazólapon, a nevem mellé tegye az ikszet, a listás lapon, pedig az MSZP-Párbeszéd mellé – mondta Szabó nevetve.

Ellátogatott a Kodály térre Botka László polgármester is, Szeged első emberéhez is sokan odaléptek, akár csak egy kézfogásra is.

Közben a gyerekek is tették a dolgukat, az ugrálóvár, a pónifogat, a kézműves sátor is száz százalékos kihasználtsággal „dolgozott”.

Már csak egyet kell aludni, és kezdődik a szavazás.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László családi nap Ménesi Imre Mészáros Tamás MSZP Solymos László Szabó Sándor Tóth Károly Választás 2018 Kodály tér
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés