Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. április 7. 14:10

Migráns, az kizárva, meg a józan ész is

Képgaléria
Azt mondjátok, állítsuk meg a migrációt, maradjunk meg magyar országnak. Fogadjuk el, egy pillanatra, oké, ez a cél, sőt, ez lesz. Magyar ország maradunk.

Hirdetés

Magyar ország maradunk, és így a következő télen már csak feleannyian hűlnek ki, fagynak meg otthonaikban, vagy az utcán, mint eddig. Nem lesz migráns erőszak, jobb is az, ha – nagyjából hetente – csak magyar férfi keze által hal meg egy magyar nő. Nem beszélve a nemi erőszakról, az is jobb, sokkal, ha magyar. Magyar ország maradunk, ahol a korrupció a koncepció része, ahol a verseny tilalmas, mert befolyásolja a koncepciót. Magyar ország maradunk, ahol azonos bűncselekményeket másként ítél meg az ügyészség, van úgy, hogy látványosan bilincsel, érdekes, oda valakik kamerákat is rendelnek, és van, amivel dafke nem foglalkozik. A magyar ügyészség intakt, na. Megmaradunk hát magyar országnak, ahol vérmérgezésben simán meg lehet halni, ahol az allergiás reakciót nem ismerik fel a sürgősségin, ahol a kórházi fertőzések, meg a nyomukban járó halál nem fontos, ahol a zebrán sokkal nagyobb eséllyel gázolnak el, mint mondjuk Ausztriában, vagy Csehországban.

Öregedve, de magyar ország maradunk, a gyerekeink, orvosaink, mestereink nyugatra, a migránsok közé költöznek, unokáink már ott születnek, de mi magyar ország maradunk. Nekünk csak ez a fontos. Magyar ország maradunk, és szarunk a Pisa tesztre. Kit érdekel, hogy se a tehetséggondozásban, se a leszakadók felzárkóztatásában nem vagyunk ott, mint mondjuk a lengyelek, vagy az észtek. Ha magyar ország maradunk, nem kell azon gondolkozni, hogy magas-e az áfa, helyes-e az egy kulcsos adó, igazságos-e az adókedvezmények rendszere, meg hogy csak az szüljön, vagy építkezzen nagy kedvezménnyel, aki sokat keres, nem kell elmélkedni azon se, hogy felemel-e a közmunka. Lényegtelen ügyek. Ha nincs migráns, kérdés se kell, készen van a válasz, mint az ítélet. Nem beszélünk, nem vitatkozunk, nem érvelünk. Ezek a kérdések eltörpülnek a nemzethalál víziója mellett. Különben, ha biztosan tudjuk, hogy magyar ország maradunk, talán nem hívjuk majd ki a rendőröket a szaúdi turistákra, meg a fodrásztól távozó, az esőben a frizurájukat kendővel védő magyar nőkre, nem verjük meg a híd alatt a kubai srác magyar barátnőjét, nem szúrjuk ki a panziós autójának kerekét, ha legálisan nálunk tartózkodó menekülteket, gyerekeket fogadna, emberségből. Fehérek maradunk, még a jászok, meg a kunok is azok lesznek, teljesen. Jó lesz.

Még a magyar foci is jobb lesz, higgyétek el csak azon múlik, hogy meg tudjuk-e védeni a határainkat, a gyorskorcsolya talán nem lesz ilyen jó, de magyar ország maradunk. Ha nem jön a migráns, mindjárt törülközőt terít maga alá a szaunában a magyar és nem áztatja, mocskolja vizes gatyájával, meg izzadtságával a fát. Jobbak leszünk, higgyétek el, csak azon múlik megállítjuk-e Brüsszelt, az Egyesült Nemzetek Szervezetét, a sorosistákat, és velük a migránsokat. Lezárjuk a határokat, senki és semmi be nem jöhet. Migráns, az kizárva, meg a józan ész is.

agy-s

Írásunkat a Magyar Távirati Iroda szabadon fölhasználható fotóival, illetve azok részleteivel illusztráltuk

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: migráns
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés