Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. április 6. 13:12

Parkourosokat keresnek a Rómeó és Júliába

Július végén három estén is bemutatják a Dóm téren Shakespeare hallhatatlan szerelmi történetét, a Rómeó és Júliát. A szabadtéri játékok most extrém sportokban jártas fiatalokat toboroz az előadáshoz. Ha kedvet érez hozzá, jelentkezzen!

Hirdetés

A szervezők 20-27 év közötti, tapasztalt fiú parkourosokat keresnek a Szegedi Szabadtéri Játékok Rómeó és Júliájába. Harcművészeti képzettség előnyt jelent.

A válogatás április 12-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik a Reök-palotában, az előzetes jelentkezéseket a produkcio@szegediszabadteri.hu email címre várják.

A parkour olyan extrém sport, amelyben akadályokon keresztül jutunk el minél effektívebben – gyorsan, kevés energia befektetéssel – egyik helyről a másikra. (wikipedia)

Franco Zeffirelli, Baz Luhrmann és Hegedűs D. Géza is egészen más Rómeó és Júliát képzelt el: a szegedi szabadtérin látható örökérvényű love story-ban parkouros fiúk is szerepelnek!

A próbák, amelyeken a kiválasztottaknak mindenképpen részt kell venni, a következő napokon lesznek: a szegedi terem-próbák július 13–17-én folynak, utána a Dóm téri próbák július 18–25-ig tartanak. A főpróba július 26-án lesz, az előadások pedig július 27-án, 28-án és 29-én. Ha az időjárás nem lesz kegyes a produkcióhoz, akkor az esőnapokat július 30-ra és 31-re tervezik.

További információt, válaszokat a produkcio@szegediszabadteri.hu email címre írva kaphatnak az érdeklődők.

A válogatás előtt előzetes jelentkezést kell küldeni, szintén a produkcio@szegediszabadteri.hu email címre. Ezek után pedig nincs más hátra, mint április 12-én megjelenni a Reök-palotában.


 

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Reök palota Szegedi Szabadtéri Játékok szereplőválogatás
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés