Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. április 4. 21:48

Czeglédy Csaba visszalépett a jelöltségtől Nemény András javára

A függetlenként induló Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását nem jogerősen szerdán három hónapra hosszabbította meg a Szegedi Járásbíróság.

Hirdetés

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő, az Éljen Szombathely! MSZP-DK-Együtt volt frakcióvezetője különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt van előzetes letartóztatásban, amit szerdán hosszabbítottak meg három hónapra.

A visszalépést Ipkovich György, Szombathely volt szocialista polgármestere közölte Czeglédy Csaba önkormányzati képviselői körzetében tartott szerdai sajtótájékoztatóján. 

Czeglédy Csaba az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselő-jelöltjeként, a DK és a Liberálisok támogatásával induló Nemény András támogatására hívta fel szavazóit.

„Tény, hogy a jogállamiság lábbal tiprásával a Fidesz megakadályozta, hogy országgyűlési képviselőjelöltként érdemben részt vegyek a kampányban, megfosztva ezzel az itt élőket a választás lehetőségétől. Példa nélküli gaztett a rendszerváltás és a modern jogállamunk kialakulása óta, hogy a kormánypárt hatalmi eszközökkel kiüresíti egy ellenzéki jelölt és az őt támogatók választójogát”

– fogalmazott az azóta a Nyugat.hu internetes portál által is megjelentetett levélben Czeglédy Csaba.

(fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Czeglédy Csaba DK előzetes letartóztatás MSZP Szegedi Járásbíróság ügyészség választás Választás 2018 visszalépés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés