Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. április 1. 14:06

Húsvéti élelmiszercsomagot kapott 300 család

Húsvét előtt a jótékonysági élelmiszerosztásra hosszú sorokban érkeztek a kialakítás alatt lévő Centerke Adományozó Központba a támogatottak. Összesen egy tonna élelmiszert osztottak szét a szervezők.

Hirdetés

Egy tonna tartós élelmiszert, hátromszáz csomagban juttatott rászoruló családok, kisgyermekesek, idős - egyedülállók számára a Mátrix Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány, a Segítsüti támogatásával. A napi adományosztásokon felül a támogatottak számára nagy segítség a tartós élelmiszer támogatás, az ünnepük így lehet gondtalanabb és örömökben teli. Sütést, főzést segítő étolajat, lisztet, sót, rizst, tésztát, cukrot, mézet, édességet, illetve konzervben pörköltet, vagdalthúst, májast kaptak a családok.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. Rácz Anett alapítványi elnök fontosnak tartja, hogy másokat is segítésre buzdítsanak. Kiemelte, hogy a www.centerke.hu adománycsomagok csak csepp a tengerben. „Segítségnyújtásra kérjük a tehetősebbeket, hiszen ha mindenkinek nem is tudunk segíteni, de mindenki tud valakinek segíteni. A Centerke Adományozó Központ is a közös problémamegoldásról szól, a közösség segítő és összefogó ereje teszi a jótékony működést naggyá.” – mondta.

Az élelmiszerek gyűjtése, megvásárlása és a kiosztás nagy terhet jelentő feladat. A www.matrixalapitvany.hu oldalon az alapítvány örömmel fogadja önkéntesek, támogatók jelentkezését.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mátrix Alapítvány adomány Centerke Adományozó Központ élelmiszer rászorulók
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés