Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Esőfelhőmágusok hatalmas sikere: gond nélkül meg lehetett tartani a tarjáni családi napot
Szegeden 2018. március 31. 13:46

Esőfelhőmágusok hatalmas sikere: gond nélkül meg lehetett tartani a tarjáni családi napot

Képriport
Egész napos esőzéseket jósolt a meteorológia már mára is Szegedre, rosszul – simán megvolt a húsvéti délelőtt a Pósz Jenő utca paneltömbbelsőben.

– Nagyon drukkoltunk, nagyon nézegettük az előrejelzéseket. Azt tudtuk, legyen itt bármilyen idő, megtartjuk a húsvéti családi napunkat. Kiszurkoltuk a jó időt! – mondta Szabó Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő, aki a jelek szerint nagyon ért a meteorológiához, ugyanis egy hete ezt mondta egy hasonló rendezvényen Petőfitelepen:

„most nem kegyes az időjárás, de nézzük ezt inkább így: múlt héten eláztunk, és nulla fok volt, ma már nem esik és 5 fok van, holnap már 10 lesz és süt a nap, jövő héten meg már szárnyalunk a jó időben.”

Így lett. Jó (volt) az idő, nagyon sokan lejöttek a sátrakhoz meghallgatni a Csiga Duót, a gyerekek megrohanták az ugrálóvárat, sorban álltak a pónifogathoz, közben a felnőttek is tudtak gy kicsit beszélgetni – egymással és a politikusokkal is.

Az itt lakók önkormányzati képviselője, Mészáros Tamás elmondta, a közelgő húsvét miatt a játszóházban és a kézműves asztaloknál húsvéti díszeket lehetett készíteni, és nyuszit is lehetett simogatni. Meg kígyót.

– Töredelmesen bevallom, nem mertem megsimogatni, kimaradt az életemből, ellenben a gyerekeim megfogták, büszke is vagyok rájuk – mondta Mészáros. A délelőtt ott volt Botka László polgármester is, akinek nagyon sokan kívántak szerencsét, kitartást a munkájához, és sokan erősítették meg nemcsak őt, hanem a jelölteket, Szabó Sándort és Joób Mártont is, mennek szavazni április 8-án.

– Az itt élők tudják, fontos, hogy elmenjenek. Sokan voltak, akik csak ezért jöttek ide, hogy ezt elmondják nekünk. Nem gondoltuk, hogy ennyien így is véleményt nyilvánítanak. Ez azért jelent valamit – mondta Mészáros Tamás.

gszl

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is a családi napról!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László családi nap Joób Márton Mészáros Tamás MSZP Szabó Sándor Tarján Választás 2018