Hirdetés
Szegeden 2018. március 30. 13:36

Játék és zöldség fél órában

Képriport
Egyszerre lehetett ma elintézni két nagyon fontos dolgot a Mars téren: bevásárolni, és úgy lefárasztani a gyereket, hogy egész délután jó legyen.

Ha valahol fölfújódik egy ugrálóvár, ahol ráadásul ingyenesen ugra-bugrálhatnak a gyerekek, minden szülő elégedetten nyugtázza: akkor ez rendben van, csendes lesz a délután.

Azok a családok, akik kilátogattak a Mars térre, biztosak lehettek abban, a gyerkőc kiugrálta, kirosszalkodta magát. Amíg apa bevásárolt, addig anya vigyázott az apróságra: az ugrálóvár mellett különböző kézművesfoglalkozásokat is szerveztek, a legnépszerűbb a húsvéti tojások dekorálása volt.

A fiúk persze sorba álltak egy autós szimulátor előtt, ami mellett csendben faragott Doktor Zoltán: zöldségekből, gyümölcsökből készített szobrokat.

A színpadon előbb a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió lépett föl, majd Grimm Busz Bulin „csápolhattak” a gyerekek, akik a fellépések közötti szünetekben rendre elfoglalták a színpadot – a szülők és nagyszülők pedig mobiljaikkal igyekeztek minden jókedvű pillanatot rögzíteni, ahogy az ilyenkor szokás.

(Ha a fenti képre kattint, galériánkban még többet láthat.)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Városkép és Piac Kft. húsvét Mars tér