Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. március 28. 16:18 Forrás: MTI

Lázár János szerint a Soros-hálózat a Magyarországról szóló EU-jelentésekbe is beavatkozik

A kormányzati kommunikáció egyetlen lépésre van attól, hogy az időjárás rapszodikus változásait is Soros György ármánykodásának tulajdonítsák.

Hirdetés

A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy gondolja a „Soros-hálózat” tagjai nemcsak Magyarországon igyekeznek befolyásolni a döntéseket, hanem Brüsszelben is folyamatosan próbálnak beavatkozni a Magyarországot - és Lengyelországot - érintő uniós jelentések, álláspontok kialakításába.

Lázár János a szerdai kormányülés után tartott budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: Magyarországon kétezer olyan aktivista dolgozik, akiket Soros György pénzel, és akiknek feladata a beavatkozás a belpolitikai döntéshozatalba.

Soros György brüsszeli irodája pedig a Magyarországgal – és Lengyelországgal – kapcsolatos uniós jelentésekbe próbál beavatkozni különböző szövegszerű javaslatokkal – tette hozzá a miniszter.

Szerinte a választás után a magyar kormánynak nemzetbiztonsági megfontolásokból értékelnie kell ezeket a folyamatokat, sőt fel kell hívnia az Európai Unió figyelmét arra, hogy ezek a szervezetek beavatkoznak az Európai Bizottság döntéshozatalába, ami nem transzparens.

A kormány mindezek alapján továbbra is szükségesnek tartja a „Stop Soros” törvénycsomag elfogadását – közölte Lázár János.

(fotó: MTI/Bruzák Noémi)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kampány Lázár János Soros György Stop Soros választás Választás 2018
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés