Hirdetés
Túl a városon 2018. március 25. 12:13 Forrás: 444.hu

Szinte mindent átadnak a fideszesek, ami eléjük kerül

A fideszes képviselők járják az országot és mindent átadnak, felavatnak, ami az útjukba kerül. Nem baj, hogy még el sem kezdődött az építkezés, vagy már több hónapja elkészült. A lényeg, egy szalagot ki lehessen húzni elé.

Hirdetés

A 444.hu remekül összeszedte azokat a fideszes kamukat, amellyel az utóbbi napokban szédítik a népet.

Czunyiné dr. Bertalan Judit Tárkányon jelentette be, hogy „a csapadék- és belvíz elvezetés régóta tartó nehéz problémáját oldotta meg a településen egy 150 millió forintos fejlesztés”. Azonban a a képviselő Facebook oldalára feltöltött fényképekből az derül ki, hogy a munkálatok még javában zajlanak.

György István egy makettet adott át, amin látszik, hogyan néz ki majd valamikor az új „XXI. századi színvonalú” kőbányai szakrendelő. A makettet a régi szakrendelőben adták át.

Czerván György Tápiószecsőn, a díszkövön ünnepelte, hogy négy nappal később majd elkezdenek dolgozni a 31-es főút felújításán, 2800 méter hosszan.

Gelencsér Attila alapkövet tett le egy épület mellett, amelyben már folynak a munkálatok. Mosdóson egy új orvosi rendelő és védőnői szolgálatot alakítanak ki, a képviselő szerényen csak annyit írt, hogy „pályázati pénzből”, természetesen uniós támogatásról van szó. 

Annyira elfogytak az átadandó dolgok, hogy a műfaj legnagyobbja, Tállai András is csak egy ősszel már elkészült ravatalozót tudott felavatni. És Hejőpapi új sportcsarnokát, aminek a műszaki átadása már szintén megvolt még januárban.

Velencén egy kilátót avattak fel a napokban. Akkor volt az érdeklődés, hogy alig találtak olyan hosszú szalagot, ami mögé minden avatni kívánó „prominens” mögé fért volna. Volt akinek még olló sem jutott.

Ha pedig nincs mit átadni, akkor legfeljebb bekamuzzák, hogy már átadták. Gödöllőn ezt történt, a fideszes kampányújságban egy komplett uszodát hazudtak.

És még 2 hét hátra van a választásokig!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: átadás átvágás avatás szalag