Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2018. március 25. 10:20

Majdnem 100 pontot szórt a Szedeák

Szerdán a Kaposvár ellen egy pontos, fájó vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata hazai pályán. Szombaton a javítás nem ígérkezett könnyűnek, mivel a bajnokságban második helyen álló Falco volt az ellenfél. De sikerült a bravúr!

Hirdetés

Jól kezdett a hazai gárda, a második percben már 9-1-re vezetett. A Falco időt is kért, hogy rendezze a sorait. A folytatásban nem sem történt változás a szegedi csapat végig vezetett, a vendégek pedig futottak az eredmény után. Azonban hiába igyekeztek, a Szedeáknak ezen a napon szinte minden bejött. A srácok fantasztikus második negyedet futottak, a nagyszünetre hatalmas előnnyel, 22 ponttal mentek a csapatok.

A folytatásban egy kicsit feljavult a Falco, de a Tisza-parti gárda támadásai ellen nem volt ellenszerük. Az utolsó 10 percben minden erejüket összeszedték a szombathelyiek, de ezt a fellángolást Andjelko Mandics, a szegediek edzője egy gyors időkéréssel megtörte.

A csapat a szerdai fiaskó után összeszedte magát és végig nagyszerű játékkal, magabiztos győzelmet aratott a bajnokság egyik favoritja ellen.

A csapat legközelebb szerdán 18 órától az Alba Fehérvár ellen lép pályára az újszegedi sportcsarnokban.

Gratulálok a srácoknak, nagyon jó meccset játszottak. Keményen, agresszívan védekeztünk, a Falcót 77 ponton tudtuk tartani, de úgy vélem, az egész mérkőzésen jobbak voltunk. Sok sikert kívánok a Falcónak a folytatásban! – nyilatkozta a csapat honlapján Andjelko Mandics.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 98–77 (25–18, 27–12, 24–23, 22–24)

Szeged: Boltics 7/3, Wirth 19/9, Fortune 27/9, Csirics 12/6, Sulovics 21. Csere: Juhos 4, Vágvölgyi 5/3, Kerpel-Fronius G. -, Bonifert 3/3, Goldring -, Mike -.

Falco: Govens 13/3, Perl 16/3, Váradi 15/6, Borisov 3, Taylor 13. Csere: Tóth N. 6, Norfleet 2, Pustahvar 9/3, Dancsecs -, Kucsora -.

(Forrás, fotó: szte-szedeak.hu)

Videón is van! Nézze meg a Szeged Televízó rövid összefolalóját a mérkőzésről!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kosárlabda Naturtex-SZTE-Szedeák
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés