Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 23. 16:18

Szél Bernadett: Vége az egyeztetésnek, a választóinkkal foglalkozunk

Képgaléria
Egyik szegedi jelöltje sem lép vissza az LMP-nek, sőt megnyerik mind a két körzetet – a párt miniszterelnök-jelöltje szerint, aki foglalkozott a legújabb lebukott off shore-lovaggal, Szabó Zsolt államtitkárral is.

Hirdetés
Hirdetés

– Április 8-áig, onnantól országgyűlési képviselők lesznek! – ezt a magabiztosan merész választ adta Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelöltje, amikor azt kérdeztem, meddig lesz még jelölt Szegeden Tessényi Judit és Bodrog Zoltán. Szél Bernadett azt is elmondta, ők mindig ott ülnek annál a három oldalú asztalnál, amelyhez a másik két szereplő sosem tudott egyszerre leülni.

(fotók: Szabó Luca)

– Három hétig foglalkoztunk a politikus urakkal, majd beláttuk, nem működik ez az egész. Innentől kezdve a választóinkkal foglalkozunk, rájuk koncentrálunk. És mindenkinek elmondjuk, menjen el szavazni, mert nagy részvétel, hetven százalékos arány fölött igenis leváltható Orbán Viktor.

Ám amíg idáig eljutottunk, Szél Bernadett arról is beszélt, Szabó Zsolt, államtitkár Belize-ben megtalált milliárdjai kapcsán, hogy Orbán Viktor nem kiseprűzte, ahogy ígérte az off shore-lovagokat, hanem éppen hogy a hatalomba emelte. – A Fidesz nyolc év alatt nem tudta betartani egyik legfontosabb választási ígéretét. Hogy maradhatna még mindig hatalomban? Kicsit perverz dolog, de jobban küzdöttünk náluk az ő ígéreteikért...

Szél azt mondta, ha nincs off shore-ozás, már a Bokros-csomagra sem lett volna szükség. Kormányra kerülésük esetén törvényt nyújtanak be, amely szerint büntetőjogi kategória lesz az off shore-ozás azoknak, akik a kormánynál dolgoznak, vagy köztisztviselők. – Nincsenek oligarcháink, garantáltan megvalósítjuk az elszámoltatást – közölte.

Szél Bernadett a sajtótájékoztató után utcafórumot is tartott.

gszl

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: LMP Szél Bernadett Választás 2018

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés