Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Művház
  • Agyvérzése után két évvel újra beszélni hallhatjuk Kulka Jánost! Azt mondja, csak azért is elmegy szavazni
Művház 2018. március 22. 22:36

Agyvérzése után két évvel újra beszélni hallhatjuk Kulka Jánost! Azt mondja, csak azért is elmegy szavazni

A Kossuth-díjas színművész az RTL Klub választásra buzdító kampányába szállt be egy rövid videó erejéig.

Hirdetés

A múlt héten írtunk arról, hogy Persze hogy szavazok! címmel az RTL Klub a csatornához kötődő hírességekkel készített kisfilmekkel kampányol a választáson való részvétel mellett. Csütörtökön újabb hírességekkel készült filmek jelentek meg, például az a fél perces videó, amiben Kulka János is elmondja, hogy ő is elmegy szavazni. És hogy miért? Csak. Sőt, csak azért is!

A Kossuth-díjas színművész 2016 áprilisában kapott agyvérzést, és bár a felépülése sokkal jobban haladt, mint arra számítani lehetett, az elmúlt két évben szinte egyáltalán nem mutatkozott nyilvánosan, vagy ha igen, akkor sem szólalt meg. Ennek oka az lehet, hogy a hírek szerint a sztrókot követően a legnehezebben a beszéde állt helyre.

Kulka a Magyar Filmdíj-gálán a múlt héten már megjelent díjátadóként a színpadon, akkor azonban csak egyetlen szót szólt. Most viszont, az új videóban már összefüggően beszél, amire két éve nem volt példa.

„Én biztosan elmegyek szavazni. Hogy miért? Csak. Sőt. Csak azért is! Menjünk sokan! Persze hogy szavazok!”

– mondja a színművész.

A korábban már említett hírességek és Kulka János mellett már Ónodi Eszter, Fodor Zsóka, Pataki Ágnes, Várkonyi András, Hortobágyi T. Cirill és Fluor Tomi is beszállt a szavazásra buzdító kampányba. A kisfilmeket az rtl.hu/valasztasok oldalon lehet megnézni.

Mint megírtuk, a napokban a magyar Comedy Central is kampányolni kezdett, hogy minél többen menjenek el szavazni: vicces videóik szerint, aki otthon marad, az a hülyékre bízza a jövőjét.

(fotó: Az RTL Klub Kulka Jánossal készített videójának pillanatképe)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány RTL KLub tv választás Választás 2018 Kulka János színház színművész
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés