Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Kék hírek
  • Szerencsére csak kamu volt! Bombariadó miatt ürítették ki a K&H Bank épületeit a Széchenyi téren és a Kárász utcán
Kék hírek 2018. március 22. 13:30

Szerencsére csak kamu volt! Bombariadó miatt ürítették ki a K&H Bank épületeit a Széchenyi téren és a Kárász utcán

Képriport
Nem sokkal 12 óra után zárták le a Széchenyi téri Zsótér-ház és a bank Kárász utcai épületének környékét a rendőrök. Mostanra kiderült, hogy nincs valódi veszély.
Hirdetés

A rendőrség kérdésünkre megerősítette, hogy valóban bombariadó miatt ürítették ki a Kárász utcán és a Széchenyi téren álló épületeket, amiket aztán tüzetesen átvizsgáltak, de nem találtak semmit, sem bombát, sem egyéb robbanóanyagot. Az épületek már nincsenek lezárva, mostanra helyre állt az élet mindkét helyen.

Ilyenkor egyébként az általános gyakorlat az, hogy a rendőrség eljárást indít, általában közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen, valószínűleg most is ez fog történni.

Korábban írtuk:

A Zsótér-házban működik egy K&H Bank-fiók, a Szeged étterem és a Magyar Államkincstár megyei igazgatósága is, az emeleten további irodák sora található.

Közben az is kiderült, hogy a Kárász utcai K&H Bank környékét is lezárták, valószínű, hogy őket fenyegették meg.

Az egészből csak annyi látszik, hogy a gyalogosforgalmat az épületek környékéről elterelik, az ott dolgozókat pedig az utcára küldték, minden bizonnyal addig, míg át nem vizsgálják az épületeket.

Amennyiben sikerült többet megtudni az ügyről, frissítjük cikkünket.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bombariadó rendőrség