Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 18. 14:19

Süti séta Szegeden

Hajdani és mai neves cukrászmesterek és édességkereskedők nyomába eredhetnek, s közben felfedezhetik Szeged ízeit a rétesektől a csokoládékon át a tortákig, egy csipetnyi kóstolóval fűszerezve azok, akik részt vesznek a Tourinform Iroda következő sétáján.

Hirdetés

A séta során a résztvevők megtudhatják többek között, hogy melyik cukrászdában kínálták először a kávé mellé az omlós szegedi kiflit, vagy arra, hol nyitotta meg üzletét Suhajda József, a világhírű „Suhajda csemege” készítője? Természetesen megismerkedhetnek azzal is, ma milyen különleges finomságok édesítik meg napjainkat.

A gasztroséta süteménykészítéssel zárul a Bulikonyha sütőműhelyében, ahol megtanulhatják a résztvevők, hogyan készíthetnek ínycsiklandó linzert és kekszet otthon is, önmaguk és édesszájú szeretteik örömére.

A séta március 24-én, szombaton 10 órakor, a Tourinform Iroda elől indul, 2 órás és regisztrációhoz kötött. Részvételi díj felnőtteknek 2.200 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.800 Ft. Az ár tartalmazza a program során elfogyasztott kóstolókat is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: séta sütemény süti Szeged Tourinform Tourinform Iroda
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés