Szegeden 2018. március 16. 19:35

A hosszú hétvégén is vegyen Tükröt a kezébe!

Megjelent a Szegedi Tükör: tizenkét oldal olvasnivaló jobbnál jobb írásokkal a hétvégére. Keresse a város ingyenes hetilapját péntek délutántól a postaládájában!

Sok más mellett ezekről olvashat a lapban:

– Változott az önkormányzat szociális rendelete, és már a magasabb jövedelműek is kérhetnek támogatást a várostól, amely a legtöbb pénzt költi szociális kiadásokra. Részletek a Szegedi Tükörben.

– J. Nagy László szerint gyűlöletet szítani bűn. A szegedi történész Kelet-Európából elsőként kapott magas nemzetközi kitüntetést az arab országok kutatásáért.

– Az emberek megelégelték az új földesurakat, akik helikopterrel járnak esküvőre és Skandináviába rénszarvasra vadászni – mondta március 15-én ünnepi beszédében a Klauzál téren Szabó Sándor, aki több pontban foglalta össze, miért kell változtatni április 8-án. Olvassa el a Tükörben 2018 márciusának 6 pontját!

– Tudja, hogyan hívták a diákok a hatvanas években a Kolozsvári teret, amit hamarosan felújítanak? Megtudhatja az Kolozsvári téri iskola egykori tanárától, a 85 éves Ari nénitől!

– A Szegedi Ifjúsági Napok történetének második részét – 2002-től napjainkig, sőt az idei SZIN fellépőiről is találnak érdekességeket – is elolvashatják a Tükörben. Sok fotót is közölnek a lapban a közelmúltból, nézze meg, lehet, hogy felismeri magát!

Töltse le a lapot pdf-ben!

* * *

Szeged.hu – Rólunk, nekünk, velünk, értünk. Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Tükör