Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Ez aztán a diákmunka! A Fidesz szerint Szegeden egyetemisták szondázzák a lakosságot a migránsokról
Szegeden 2018. március 16. 14:28

Ez aztán a diákmunka! A Fidesz szerint Szegeden egyetemisták szondázzák a lakosságot a migránsokról

Kiállt három férfiember, és akkorát mondott a mikrofonállványok előtt, hogy... Csak azért nem szakadt rájuk az ég, mert már esett.
Hirdetés

A Fidesz fejezze be a hazudozást!

Szeged Megyei Jogú Városa három év alatt 600 önkormányzati lakást újított fel, hogy rászoruló magyar családoknak segítsen megfizethető otthonhoz jutni.

Szeged nem menekülteknek, hanem legalább öt éve a városban élő, rászoruló magyar családoknak ad kedvezményes feltételekkel bérbe felújított önkormányzati lakásokat. Orbán Viktor mindeközben több mint 20 ezer gazdasági migránst fogadott be. Ráadásul az Orbán-kormány külügyi államtitkárának beismerése szerint, több mint 1300 menekültet is befogadtak, és ezzel messze túlteljesítették a „brüsszeli kvótát”.

Szeged városvezetése arra kéri a Fideszt, hogy a félelemkeltés és a hazudozás helyett inkább arról adjon számot, miért kockáztatja a letelepedési kötvényekkel a magyar emberek biztonságát. Miért engedte be ellenőrizetlenül tízezrével a gazdasági migránsokat, akik között terroristák, bűnözők és ellenséges ügynökök is lehetnek.

Szeged és a város lakói arra várnak választ, ki fogja megfizetni azt a büntetést, amit a kormányfő vejének csalássorozata miatt szabnak majd ki hazánkra. Azt szeretnénk megtudni, mennyibe került a magyar adófizetőknek a svédországi rénszarvas reptetés. És arra vagyunk kíváncsiak, hogyan bízhatták a megyei jogú városok fejlesztésének ügyét egy olyan emberre, akiből egy csengeri háztartásbeli asszony is könnyű szerrel bohócot csinál.

Szeged Megyei Jogú Városának vezetése arra kéri a Fideszt B. Nagy Lászlót és Bartók Csabát, hogy április 8-áig ne hergeljék tovább városunk lakóit újabb hazugságokkal. Szegedi emberek biztonsága nem kampányfogás témája.

A fönti közleményt Szeged Megyei Jogú Város Sajtószolgálata adta ki, reagálva arra, hogy péntek délelőtt a város Fidesz–KDNP-s országgyűlésiképviselő-jelöltjei Hidvéghi Balázzsal a párt kommunikációs igazgatójával együtt Szegeden egy sajtótájékoztatón arról beszéltek, „Szegeden látszanak annak előjelei, hogy ha a választásokat követően esetleg bevándorláspárti kormány alakulna megindulna a betelepítés. Egyetemistákkal szondázzák a lakosságot különböző felmérések keretein belül, a kérdések jó része pedig arra vonatkozik, ki milyen bevándorlóval tudná elképzelni az életet Szegeden.”

B. Nagy László fönti nyilatkozata után a távirati iroda összefoglalója szerint Bartók Csaba azt mondta, az elmúlt hetekben több ezer szegedi és környékbeli háztartásban találkozott az ott lakókkal. Majd egy kicsit összeszedettebben így folytatta:

A sajtótájékoztatóra szerkesztőségünk nem kapott meghívót.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: B. Nagy László Bartók Csaba Fidesz KDNP Választás 2018