Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. március 15. 15:45

Orbán Viktor március 15-én megfenyegette azokat, akik nem rájuk akarnak szavazni

„Szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk balekok. A választás után elégtételt veszünk, erkölcsit, politikait, jogit” – mondta beszédében Magyarország miniszterelnöke.

Hirdetés

A Kossuth téren Orbán Viktor ünnepi beszédében azt is mondta:

„El akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat”

„Magyarország volt is, van is, a kérdés most az, hogy lesz-e? Nem csupán egy választást akarunk megnyerni, hanem a jövőnket. Egyik oldalon mi, a nemzeti érzelmű milliók, a másik oldalon a világpolgár elit”

Az egyik ellenfél mondta

Szél Bernadett felsorolta azokat a jelenségeket, amelyek arra utalnak, hogy egyre kevesebb az emberek szabadsága. A kvázi-feudális viszonyba került közmunkásoktól a véleménynyilvánításuk miatt elbocsátott dolgozókig egyre többeknek kell retorzióktól tartania azoknak, akik a kormánytól eltérő véleményt fogalmaznak meg. Emberek milliói élnek függőségi viszonyokban. Szél arra figyelmeztetett, téved az, aki úgy gondolja, hogy ez a fenyegetés csak egy szűk körre vonatkozik, és hogy majd konszolidálódik: Ne legyenek illúzióink, mindenki sorra fog kerülni.

„Európa már most invázió alatt áll. Ha hagyjuk, a következő egy-két évtizedben tíz- és tízmilliók indulnak meg Európába Afrikából és a Közel-Keletről. Brüsszel nem védi meg Európát. A bevándorlást nem megállítani, hanem támogatni és szervezni akarja”

„Arra kell készülnünk, hogy a mi jelöltünkkel végül mindenütt egy »Soros-jelölt« áll majd szemben három hét múlva, az országgyűlési választáson”

„Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most hazaküldjük »Gyuri bácsit« is a hálózatával egyetemben. »Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat«”

„Tétként a jövő van feltéve az asztalra, újabb esély, pótvizsga nincs, ha átszakad a gát, akkor beözönlik az áradat, és a kulturális megszállás visszafordíthatatlanná válik”

„Magyar fiatalok, most a hazának van szüksége rátok, gyertek, és harcoljatok velünk, hogy amikor majd nektek lesz szükségetek a hazára, még meglegyen”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest Fidesz Kossuth tér március 15. Orbán Viktor parlament Választás 2018
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés