Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 13. 20:47

Átadták az idei Csada-díjakat Szegeden

Rácz Margit, Bóka József és Mózes János kapta az elismerést fogyasztóvédelemmel kapcsolatos munkájáért.

Hirdetés

Hárman kaptak idén Dr. Csada László-díjat, ezzel ismerték el a fogyasztóvédelem iránti elkötelezettségüket. A díjat a megyei kormányhivatal, a kereskedelmi és iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület alapította.

Közigazgatási területen Rácz Margit, a makói Návay Lajos Szakgimnázium gazdasági szakos tanára vehette át az elismerést, aki évtizedek óta szervez tájékoztató előadásokat a megyei fogyasztóvédelmi hatósággal közösen. Vállalkozási területen végzett munkájáért Bóka Józsefet, a Szegedi Vízmű osztályvezetőjét tüntették ki, aki elmondása szerint mindig arra törekszik, hogy a felek közötti jogvita egyezséggel záruljon le. Civil területen Mózes János, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület elnökhelyettese részesült a díjban, akinek elsőrendű feladata a fogyasztók érdekeinek védelme. 

A fogyasztóvédelmi világnap alkalmából újabb 11 vállalkozás került fel a pozitív vállalkozások listájára, mivel az előző évben nem merült fel panasz a tevékenységükkel kapcsolatosan.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Csongrád Megyei Kormányhivatal Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület Dr. Csada László-díj fogyasztóvédelem
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés