Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. március 13. 15:56

Idős nőt gázolt halálra a zebrán egy szegedi ügyész

Lapunk úgy tudja, fékezés nélkül ütötte el az idős nőt az ügyész Alsóvároson, aki ellen halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult nyomozás.

Hirdetés

Információnk szerint még februárban halálos közlekedési baleset történt Alsóvároson, a Földmíves és Dobó utca kereszteződésében, ahol tudomásunk szerint egy autó sofőrje a megengedett sebességet túllépve, fékezés nélkül ütött el egy idős nőt a gyalogátkelőhelyen, aki a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Három éve egy 9 éves kislány lábán hajtott át ugyanitt a zebrán egy autó

Három éve a Földmíves és Dobó utca kereszteződésében egy 9 éves kislány lábán hajtott át egy autó a zebrán. Szerencsére a kislánynak nem lett komolyabb baja, nem tört el a lába, csak csúnyán bekékült, amit napokig jegeltek, borogattak.

Ez az útkereszteződés Alsóvároson, ahol 30-as sebességkorlátozó tábla és sárgán villogó, veszélyt jelző lámpa is van, mert a környéken közel egymáshoz iskola, óvoda, bölcsőde és gyermekorvosi rendelő is működik.

A halálos közlekedési baleset ügyében megkérdeztük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, amely azt a választ adta, hogy forduljunk a Központi Nyomozó Főügyészséghez. A Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője, Costopulos Orestis kérdésünkre, pontosan mi történt és hogyan áll a nyomozás, azt felelte, keressük az ügyben a Pest Megyei Főügyészséget.

– A balesettel érintett személy ügyész. A halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult nyomozást kijelölés folytán a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytatja. A nyomozás jelenlegi állásáról a nyomozás érdekeit figyelembe véve nem áll módomban bővebb tájékoztatást adni – válaszolta a szeged.hu-nak Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.

Úgy tudjuk, egy szegedi ügyész gázolt a gyalogátkelőhelyen.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: gázolás halálos baleset rendőrség Alsóváros Központi Nyomozó Ügyészség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés