Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. március 13. 15:43

Szabó Sándor: Provokál a Fidelitas a kerítésbontásos plakátokkal Szegeden

Képriport
A város kellős közepén, a Klauzál téren látható a Fidelitas Kerítésbontók című plakátkiállítása. Szabó Sándor szocialista képviselőjelölt szerint önmagáról állít ki lesújtó bizonyítványt a Fidesz ifjúsági szervezete.

Hirdetés
Hirdetés

Két különböző világnézet találkozik most Szeged egyik legforgalmasabb közterén – jelentette ki Szabó Sándor a plakátok előtt tartott sajtótájékoztatóján. Az egyik folyamatosan gyűlöletet kelt, igyekszik lejáratni az ellenfeleit, megtéveszteni a polgárokat, a másik hisz az építkezésben, egymás tiszteletében, a rászorulók segítésében. Szabó szerint a Fidelitas plakátkampánya olyan világszemléletet tükröz, melyről április 8-án mondhatnak majd véleményt a szegedi polgárok. Az országgyűlési képviselő szerint Szegeden a józan ész fog győzedelmeskedni, ezért jobb, ha már most eltávolítják ezeket a plakátokat a város egyik legszebb teréről.

Mivel a Fidelitas nem jelölő szerv, ezért nem is jogosult ilyen kampányplakátok kihelyezésére. Nyilvánvaló, hogy provokációnak szánják egy baloldali vezetésű városban ezeket az „alkotásokat”, melyeken azt állítják, hogy az ellenzéki pártok győzelme esetén lebontják az ideiglenes határzárat. Szabó leszögezte, hogy bár jogellenesen helyezték ki a plakátokat, nem bontatják le a kiállítást, és azt is megerősítette, hogy az ellenzéki pártoknak sincs olyan szándékuk, hogy a kerítést elbontsák a déli határszakaszon.

Ellenben emlékeztette a Fidesz és a Fidelitas politikusait arra, hogy Szegeden nem a gyűlöletkeltés az egyetlen politikai üzenet, hanem az építkezés, a rászorulók segítése, a bérlakás program folytatása. Itt nem ellopják az uniós forrásokat, hanem olyan beruházásokra költik, amelyek javítják az itt lakók életminőségét – hangsúlyozta Szabó Sándor. Hozzátette: utakat, iskolákat és egészségügyi intézményeket újít fel a város, ő pedig, mint országgyűlési képviselő azért dolgozik, hogy minél korszerűbb intézményrendszer működjön Szegeden.

Bár a Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy számára Magyarország az első, a polgárait meglopja, ugyanakkor lenézi őket azzal, hogy hazugságok sokaságát terjeszti közpénzen. Azok a pártok, akik a valódi problémákról beszélnek, felnőttnek és partnernek tekintik a választókat, ezért felháborítóak az ilyen és hasonló „kiállítások”, melyek az ellenzék vezetőit próbálják lejáratni. Nekünk Szeged az első! – fejezte be tájékoztatóját a képviselő.

Videónk is van! Szabó Sándor a Szeged Televízió híradójának nyilatkozott.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kampány MSZP Szabó Sándor Választás 2018 Fidelitas Klauzál tér plakátkampány

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés